Autor: mi
Datum objave: 01.11.2017


McGregor : Postoji borac koji ima privremeni naslov. Mislim da je to moja sljedeća borba

Conor McGregor u razgovoru za irske medije dao je naslutiti tko će mu biti sljedeći protivnik.

Čini se da je najizglednija borba s privremenim prvakom u lakoj kategoriji Tonyjem Fergusonom.

29-godišnji Irac naslov je osvojio u studenom prošle godine proitv Eddieja Alvareza, a nije ga još nijednom branio. Ovo će mu biti prvi meč od okršaja s Floydom Mayweatherom.

Ferguson je u meču za privremeni naslov početkom listopada submissionom pobijedio Kevina Leeja.


"Znam da u UFC-u ima puno izazivača. I u boksu ima puno izazivača. ono što me zanima je definitivno borba u UFC-u, obrana mog naslova u lakoj kategoriji. Postoji borac koji ima privremeni naslov. Mislim da je to sljedeće. Vidjet ćemo kako će proći pregovori."

No, napomenuo je i da ima druge opcije.

"Tu je i treća borba s Diazom. Mogu braniti svoj pojas protiv Natea. Možda možemo nagovoriti jednog od boksača da uđe u oktogon, a tu su i boksački mečevi. Tako da imam puno opcija. Ali, želim dati legitimitet svom pojasu, on je privremeni prvak, ja sam pravi prvak i mislim da je to ono što slijedi."

"Svi se otimaju za mene, pokušavaju doći do mene, iz više sportova, više organizacija, više svega. Tako je već dugo, dugo vremena, tako da je ovo samo još jedan običan dan za mene" rekao je o oizlasku dokumentarca o svom njegovom životu Conor McGregor: Notorious .Foto: Joe Camporeale

893
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije