Autor: mi
Datum objave: 19.10.2019


McGregor optužen za drugi seksualni napad

Conor McGregor ponovno je u vijestima iz krivih razloga.

New York Times je objavio da je bivši UFC-ov prcak u dvije težinske kategorije pod istragom u Irskoj zbog drugog seksualnog napada.

To je drugi slučaj ove vrste s kojim je suočen u svojoj domovini.

Prvi je slučaj silovanja iz prsoinca 2018. Policija je ispitala osumnjičenog u vezi incidenta koji se dogodio 10. prosinca u Dublinu. 

http://www.croring.com/news/mcgregor-na-policiji-zbog-optuzbe-za-silovanje/22978.aspx

Nakon ispitivanja i davanja DNK uzorka pušten je na slobodu i očekuje se podizanje optužnice.

Zbog irskih zakona ime optuženog nije objavljeno, ali su se s više strana pojavile informacije da se radi o bivšem UFC-ovom prvaku.

Gardai (irska policija) obaviještena je o navodnom silovanju od strane prijateljice žrtve, koja je bila u strahu sama prijaviti zločin. Posjetili su ženu i razgovarali s njom te ju prevezli u bolnicu na pregled gdje su uzeti i forenzički uzorci.
Žena u 20-im godinama navodno je sportsku zvijezdu upoznala u južnom Dublinu i nakon druženja je završila s njegovom pratnjom u hotelu gdje su konzumirani alkohol i kokain. Tvrdi da je negdje između ponoći i 3 ujutro bila silovana i pretučena od strane sportske zvijezde. Pregledom je utvrđeno da je zadobila ozbiljne ozljede. Žena je majka malog djeteta i u vezi s drugim muškarcem.

Nova optužba tereti 31-godišnjeg McGregora da je u vozilu ispred puba seksualno napao žensku osobu u 20-im godinama. Times piše da borac nije optužen niti da je bio na razgovoru u policiji,


“Conor McGregor je često tema glasina. On nedvosmisleno odbacuje bilo koji izvještaj koji ga optužuje za seksualni napad” poručio je McGregorov publicist preko emaila Timesu.

Irska policija je objavila da je istraga u tijeku i da još nitko nije uhićen.


Istog dana kad je Times u ožujku objavio vijest o prvom seksualnom napadu McGregor je iznenađujuće objavio da se povlači iz MMA-a. Tu izjavu nitko ni tada nije previše ozbiljno uzimao, te se preko nje prešlo bez suvišnih pitanja.


Irac se nije borio od listopada prošle godine kada je poražen od Khabiba Nurmagomedova. Nedavno je tražio borbu s bivšim prvakom u lakoj kategoriji Frankiejem Edgarom, ali je predsjednik UFC-a rekao da neće biti ništa od te borbe.

White je na pitanje o navodnom seksualnom napadu prvotno šutio, a zatim je ljetos izjavio da je pod dojmom da se u tom slučaju ne radi o McGregoru.
Foto: Daily Mail
993
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije