Autor: mi
Datum objave: 19.01.2019


McGregor na policiji zbog optužbe za silovanje?

Irski mediji javljaju da je velika sportska zvijezda završila na ispitivanju na policiji zbog seksualnog napada.

Više medija istaknulo je ime Conora McGregora, a tu tezu potvrđuju i informacije koje su proscurile s irske javne televizije RTE.Policija je ispitala osumnjičenog u vezi incidenta koji se dogodio 10. prosinca u Dublinu. Osumnjičeni je došao u pratnji odvjetnika.

Nakon ispitivanja i davanja DNK uzorka pušten je na slobodu i očekuje se podizanje optužnice.

Zbog irskih zakona ime optuženog nije objavljeno, ali su se s više strana pojavile informacije da se radi o bivšem UFC-ovom prvaku.

Gardai (irska policija) obaviještena je o navodnom silovanju od strane prijateljice žrtve, koja je bila u strahu sama prijaviti zločin. Posjetili su ženu i razgovarali s njom te ju prevezli u bolnicu na pregled gdje su uzeti i forenzički uzorci.


Žena u 20-im godinama navodno je sportsku zvijezdu upoznala u južnom Dublinu i nakon druženja je završila s njegovom pratnjom u hotelu gdje su konzumirani alkohol i kokain. Tvrdi da je negdje između ponoći i 3 ujutro bila silovana i pretučena od strane sportske zvijezde. Pregledom je utvrđeno da je zadobila ozbiljne ozljede. Žena je majka malog djeteta i u vezi s drugim muškarcem.

McGregor je početkom godine po drugi put postao otac.


https://www.irishcentral.com/news/irish-sports-accused-rape-assault-arrested


https://www.dailymail.co.uk/news/article-6606615/Irish-sports-star-accused-raping-woman-Dublin-hotel-arrested.html
Foto: Esther Lin
 


500
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije