Autor: mi
Datum objave: 31.08.2017


McGregor: Mayweather posjeduje oruđa koja bi mu donijela uspjeh i u MMA-u

Conor McGregor oglasio se službenim priopćenjem nakon poraza u boksačkom debiju od Floyda Mayweathera.

Boksač i MMA borac komplimentiraju jedan drugom na prikazanom. UFC-ov prvak ponosan je na svoju izvedbu u Vegasu protiv jednog od njaboljih boksača svih vremena.

"Zahvaljujem svim fanovima na podršci za borbu i cijelu priredbu. Bez vas mi borci smo ništa i zato hvala vam!"

"Hvala mom timu trenera i trening partnera. Imao sam čudesan tim i uživao sam na pripremama. Iskreno osjećam da smo s malim izmjenama u pripremama mogli izgraditi motor za svih 12 rundi pod pritiskom i ostvariti bolji rezultat."

"Odraditi 12 rundi na treningu uvijek je bio izazov na ovim pripremama. Počeli smo polako dolaziti do 12 rundi i smanjivati pritiak kako bi im se bližili. Mislim da je s obzirom na vrijeme od 10 tjedana koje smo imali to moralo biti tako napravljeno. Da sam počeo raditi odmah na 12 teških rundi pod punim pritiskom udario bih u zid i izgubio sav ostvareni napredak i možda ni ne bih došao do borbe. S malo više vremena čisto smo mogli doći do 12 rundi. Mislim da je svaka donesena odluka bila prava u to vrijeme i ponosan sam na sve u svom timu na ono što smo ostvarili u tako kratkom vremenu."

"30 minuta je najviše što sam se ikad borio, bilo u kavezu ili ringu. Prijašnji rekord mi je bio 25 minuta. Sretan sam zbog proživljenog iskustva i sretan sam što sam naučio sve te vrijedne lekcije koje mogu ugraditi u pripreme koje nadolaze."

"Svaki dan nova lekcija. Čestitam Floydu na dobroj borbi. Vrlo je iskusan i metodičan u svom radu. Želim mu svako dobro u mirovini. Vraški je boksač. Njegovo iskustvo, strpljenje i izdržljivost donijeli su mu pobjedu. Uvijek sam mu govorio da on nije borac već boksač. Ali, nakon što sam dijelio ring s njim definitivno mogu reći da je čvrst borac. Snažan u klinču. Sjajno razumijevanje borbe i položaja glave. Ima neka vrlo jaka oruđa koja bi zasigurno mogao donijeti u MMA."

"Nazdravimo čašom viskija svima uključenima u ovaj event i svima koji su uživali u njemu. Hvala vam svima i do sljedećeg puta."


1260
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije