Autor: mi
Datum objave: 02.02.2018


McGregor: Mayweather bi zaslužio moje poštovanje kada bi stupio sa mnom u kavez

Floyd Mayweather objavio je snimku svog ulaska u kavez u dvorani u Las Vegasu.

Slavni boksač time je odmah pokrenuo spekulacije o MMA borbi s Conorom McGregorom kojeg je ljetos pobijedio u boksačkom meču.

Mayweather uskoro odlazi u Minnesotu na sastanak sa šefom Showtime Sportsa Stephenom Espinozom. Sam Espinoza je izjavio da će razgovarati i o potencijalnoj MMA borbi.

"Postoji šansa... Sve na što se on namjeri to se nekako i ostvari. Tako je i bilo s borbom s Conorom McGregorom. Tako da ako on tako odluči bit će borbe" izjavio je Espinoza.

McGregor smatra da bi se Mayweather nakon ovoga morao boriti s njim u MMA meču.

"Znam da on koketira s tom idejom, ali ako bi to stvarno i učinio imao bi moje poštovanje. Mislim da bi zaista zaslužio poštovanje ako bi stupio u oktogon. On se uključio, mi smo se uključili. Pa ćemo vidjeti" ozjavio je Irac.

"Naravno da vidim sve što Floyd objavljuje. Ako je sve to samo priča to će ga progoniti do kraja života zato jer na kraju to nije učinio. Ja sam rekao da ću to učiniti i učinio sam. Sada je red na njega. Ja sam otišao u njegov sport, sada bi on trebao doći u moj."

29-godišnji McGregor u UFC-u se nije borio od studenog 2016. kada je osvojio naslov u lakoj kategoriji.

"Trenutno sam u pregovorima za borbu sa svojim sljedećim protivnikom i imamo puno opcija. Tu je trenutni privremeni prvak u lakoj kategoriji (Tony Ferguson), tu je neporaženi Dagestanac (Khabib Nurmagomedov), možda veliki ruski event, tu je očigledno i trilogija s Diazom, a naravno tu je i borba s Mayweatherom. Postoji puno opcija. Trenutno sjedimo za stolom. Ovo su dobra vremena, život je dobar."
555
Kategorije: MMA
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije