Autor: dh
Datum objave: 10.01.2021
Komentari:


McGregor dobro isplanirao pripreme, a posebnu pažnju posvetio je svojoj prehrani

Conor osim treninga veliku pažnju posvećuje i prehrani, pa je sa svojim nutricionistima pokrenuo 'McGregor FAST' programConor McGregor je svoje pripreme uoči borbe protiv Dustina Poiriera isplanirao do najsitnijeg detalja. 


Irski borac u oktogon se vraća 23. siječnja na UFC 257 priredbi te dvoboj s Amerikancem želi dočekati maksimalno spreman. 


A Conor osim treninga veliku pažnju posvećuje i prehrani, pa je sa svojim nutricionistima pokrenuo 'McGregor FAST' program.


Član tog tima Tristan Kennedy često Conoru priprema jela i zbraja svaku kaloriju koju irski borac unosi u sebe, a pazi se na gotovo sve.


Kennedy je otkrio da McGregor svakodnevno ima šest obroka, te je naveo sve što se nalazi na Conorovom jelovniku. 


Također smatra kako irski borac, koji se nalazi u životnoj formi, neće biti problem spustiti svoju težinu na 70 kilograma. 


Conor za doručak jede zobene pahuljice s jajima i dinstanim zelenim povrćem, a užina se sastoji od voćne i povrtne salata s prirodnim medom.


Na jelovniku za ručak nalaze se pileća prsa s rižom i šparogama, a poslijepodne slijedi McGregor FAST proteinski šejk od vanilije i maslac od orašastih plodova.

Za večeru mu se pripremi irski janjeći gulaš s krumpirima, a kasnije još uzme ručno rađene McGregor FAST čokoladne proteinske kuglice, te popije šalicu prirodnog čaja.

124
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Conor McGregor
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije