Autor: mi
Datum objave: 03.01.2020


McGregor čeka kao zamjena ako Khabib ili Ferguson opet otkažu borbu

Conor McGregor čeka kao zamjena ako borba između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona bude peti put otkazana.

Rus, koji je pobijedio McGregora u njegovoj zadnjoj borbi u listopadu 2018,  18. travnja brani naslov u lakoj kategoriji protiv Amerikanca.

Ali, s obzirom da on i Ferguson iza sebe imaju niz otkazanih mečeva tijekom zadnjih godina UFC ne želi riskirati i Dana White je objavio da je bivši prvak u dvije kategorije pričuva ako se slična stvar opet ponovi.


“Conor se želi boriti tri puta ove godine” izjavio je White.

“Nada se da će ako pobijedi ‘Kauboja’ brzo doći do borbe s Khabibom, ali taj tajming i matematika ne štimaju. Ali znate Conora. Conor misli onako kako misli. On misli borit ću se s ‘Kaubojem’, pobijedit ću ga i bit ću spreman za borbu s Khabibom na 70 kilograma ako se bilo što dogodi jer ipak to su Khabib i Tony”.


31-godišnji McGregor vraća se 18. siječnja protiv Donalda Cerronea. Iako će se meč održati u velteru, Ircu je u slučaju pobjede obećana nova borba za naslov u lakoj kategoriji. Postoji i opcija njegove borbe s Jorgeom Masvidalom. 
 

“Kad mi je Conor rekao da želi odraditi ovu borbu na 77 kilograma i objasnio svoje razloge rekao sam mu da nema šanse da će se ‘Kauboj’ protiviti tome. Zašto skidati kilograme ako su se obojica dogovorili da ne treba skidati kilograma. To je borba u lakoj kategoriji za koju borci ne skidaju kile. Conor ima zamisao da ako ne bude išlo kako je zamislio i ne dobije borbu i dalje će imati jedan meč u velteru i moći će razmotriti borbu s Masvidalom.”


McGregor je uoči Božića nastupio u ekshibicijskom boksačkom meču u Crumlin Boxing Clubu u Dublinu. 


846
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije