Autor: mi
Datum objave: 17.10.2018


Mayweather: Za borbu s Khabibom mogao bih zaraditi 200 milijuna dolara

Floyd Mayweather za TMZ je ponovio da je što se njega tiče borba s Khabibom Nurmagomedovim gotova stvar.

UFC-ov prvak izazvao je Mayweathera na borbu, a bivši svjetski prvak u pet težinskih kategorija nema ništa protiv boksačkog meča s još jednom MMA zvijezdom nakon Conora McGregora.


"Borit ćemo se. Mislim, ja sam svoj gazda. Ne mogu reći što se događa kod Khabiba, ali što se mene tiče možemo dogovoriti borbu. Onda vidim na IG-u i društvenim mrežama da, da borio bi se, ali se ne želi boriti u Vegasu. Naravno, znamo da je Vegas borilačka prijestolnica i nakon borbe moraš se ponašati profesionalno. Ne samo u ringu, već i izvan njega se moraš ponašati kao profesionalac. Bila je velika gužva, ja je nisam vidio, ali po onome što čujem bila je velika gužva" izjavio je 41-godišnji Amerikanac za TMZ.


Rus je nakon pobjede protiv McGregora iskočio iz kaveza i napao Dillona Danisa i time započeo veće nerede u kojima se našao i McGregor.


Nurmagomedov ima savršen MMA skor od 27-0. Mayweather se pobjedom protiv Conora McGregora prošle godine popeo na 50-0.


UFC-ov predsjednik Dana White prošle je godine izjavio da je razgovarao s Mayweatherom o mogućnosti da se bori u oktogonu.


Kako bilo, to se neće dogoditi s Khabibom.

"Tko je A strana? Sve što morate reći je tko je A strana. On me izazvao i zato mora doći u moj svijet. Vidio sam u intervju u kojem je rekao da je rušio McGregora, a da ga ja nisam rušio. Ali, OK. Khabibe dobio si moje ostatke."

"Ja sam Floyd Mayweather. Ja sam A strana. Izazvao si me, dođi u moj svijet. Ponovit ću, ne znam za nijednog borca koji je ostvario brojke poput mene. Ja ne znam za nijednog borca koji je zaradio više novca od mene. Izazvao si me, dođi u moj svijet. Ostvarimo to."


"Naravno, kad se budem borio s Khabibom zarada će biti deveteroznamenkasta. Zaradit ću više nego za borbu s McGregorom. Vjerojatno će garantirana zarada biti 100 milijuna dolara veća. Moglo bi biti i više. Rekao bih negdje između 110 i 200 milijuna dolara garantirane zarade."
857
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije