Autor: mi
Datum objave: 27.03.2018


Mayweather: Već sam počeo s MMA treninzima, ali teško da ću se boriti s McGregorom

Floyd Mayweather potvrdio je izjave UFC-ovog prvaka u velteru tyrona Woodleya da će uz njegovu pomoć početi trenirati MMA.

41-godišnji bivši svjetski prvak u pet težinskih kategorija umirovio se nakon pobjede protiv Conora McGregora prošlog kolovoza.

Od tada Mayweather gotovo svakodnevno preko društvenih mreža i izjava za medije sugerira da bi se mogao okušati u MMA-u.


"Već sam počeo s treninzima. Ne fizički dio - izdržljivost, kretanje. Zasad sam počeo s trčanjem" izjavio je za Fight Hype.


"Razmišljam o MMA borbi. Počeo sam trenirati u Miamiju. Radujem se borbi koja bi mogla doći do kraja godine. Ne znamo. Trenutno su šanse 50-50, ne sto posto. Ali, počeo sam trenirati" izjavio je 41-godišnji Amerikanac.


Pri treninzima će mu pomoći aktualni UFC-ov prvak u velteru Tyron Woodley.

"Ja i Woodley smo puno puta već razgovarali. Rekli smo da ćemo početi zajedno raditi. S različitim momcima ću raditi jiu jitsu. Što s etiče hrvanja, radit ću s hrvačima, s udarcima nogom isto tako. Prije ulaska u oktogon moram biti dobar na svim poljima, u svim segmentima borbe."


"Borba nije ništa novo za mene. Boriti se bos je nešto novo, ali sama borba nije. Recimo da se borim s nekim tko posjeduje nevjerojatne jiu jitsu vještine, nevjerojatno hrvanje - stvar je u tome kolike su im šanse da me uhvate. On mora prići meni prvi. Ali, može me stisnuti i smotati na različite načine. U MMA-u se svašta može dogoditi. To je brutalan, brutalan sport."

Mayweather smatra da bi samim dolaskom u MMA postao najveće ime tog sporta. Misli da i ako počne MMA karijeru da se neće boriti s Conorom McGregorom u kavezu.

"Ja znam da sam sada najveće ime u MMA-u. Bez sumnje, siguran sam u to. A drugo najveće ime je Conor McGregor."


"Conor McGregor, čvrst, opak natjecatelj. Naravno, kako i on osjeća da s rukavicama od 4 unce ima dinamit u rukama, ja isto osjećam da s malim rukavicama imam razornu snagu. Bilo bi teško da se ja i Conor borimo, jer ako bih se borio u MMA-u morao bih se boriti na 66 kilograma."

"Kategorija u kojoj bih se borio je do 66 kilograma. U MMA-u bi bilo potpuno drugačije zato jer nemamo cipele. Ako mislite da sam brz s rukavicama od 8 unci, zamislite koliko bih bio brz s rukavicama od 4 unce."


542
Kategorije: MMA
Tagovi: Floyd Mayweather
Najpopularnije
Najnovije