Autor: mi
Datum objave: 05.03.2020


Mayweather traži astronomski iznos za borbe s Khabibom i McGregorom

Floyd Mayweather krajem prošle godine najavio je povratak u ring u 2020.

Navio je i suradnju s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, a ona se tiče boksačkih mečeva s Conorom McGregorom i Khabibom Nurmagomedovim.

43-godišnji Amerikanac već je boksao s McGregorom u svojoj posljednjoj službenoj borbi u kolovozu 2017. koju je dobio tehničkim nokautom u 10. rundi.


Za novi meč s McGregorom i borbu s Khabibom traži 600 milijuna dolara. Nurmagomedov je predložio da se bori s njim 11 rundi po pravilima boksa i 1 po MMA pravilima.

„Za nene nema smisla da se borim s nekim običnim borcem zato jer se ja nalazim u poziciji u kojoj se radi o biznisu. Ja sam biznismen. Zašto bih se borio s nekim običnim borcem za 30 milijuna dolara kada se mogu boriti s tipom iza kojeg stoji cijela zemlja za 300 milijuna?” rekao je Mayweather tijekom priredbe 'Večer s Floydom Mayweatherom' u Londonu.


„Prva borba s McGregorom bila je zabavna. Zabava je najvažnija. Razgovarao sam s Whiteom o borbi s McGregorom i pričali smo o borbi s Khabibom. Što se mene tiče, iznos je 600 milijuna dolara. Ako sam spreman riskirati onda mi se to mora isplatiti.”


„Vidjet ćemo se što će se dogoditi. Razgovara se uvijek. Reazgovori nikad ne prestaju.”

863
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije