Autor: mi
Datum objave: 05.11.2018


Mayweather: Tenshin je vrlo brz, vrlo mlad i vrlo gladan

Floyd Mayweather u posljednje je vrijeme zabavljao javnost govoreći o potencijalnim borbama s Mannyjem Pacquiaom i Khabibom Nurmagomedovim.


No, 41-godšnja boksačka legenda dogovorila je nastup na RIZIN-ovoj priredbi u Saitama Super Areni na Staru godinu protiv kick boksera Tenshina Nasukawe.

'Money' u Japanu planira otvoriti niz dvorana koje će nositi njegov TMT logo, a kao glasina se spominjala mogućnost revanša s Pacquiaom upravo u Zemlji izlazećeg sunca, te i ove informacije bacaju više svjetla na to zašto se odlučio prihvatiti nastup na RIZIN-ovoj priredbi.

Pravila borbe još nisu objavljena, kao ni težina na kojoj će se meč održati. 20-godišnji Nasukawa je 27-0 u kick boksu i 4-0 u MMA-u, a nije nikada profesionalno boksao.

"Mogu hrvati, znam malo hrvati. A znam malo i boksati" prokomentirao je Mayweather.

"Vidjet ćemo. Mogu sve. Ja mogu učiniti sve na što se fokusiram."

"Tajming je sve. Za sve treba vremena i sve je u tajmingu. Ali, također je bitna i zabava. Volim zabaviti, volim kad su ljudi zabavljeni, tko ne voli. Dobro je doći na drugi kraj svijeta, zabaviti se i uživati jedni u drugima."

"On je vrlo brz, vrlo mlad i prilično sam siguran da želi zabaviti svoje ljude. Vjerujem da će publika biti na njegovoj strani, ali ja sam ovdje iz velikog razloga. Ovo je posebna borba. Samim time što ću biti u ringu s mladim momkom koji je toliko gladan... To će biti jako, jako dobro i ne mogu dočekati."

Mayweather se posljednji put borio prošlog ljeta kada je u boksačkom meču nokautirao UFC-ovog borca Conora McGregora i postavio rekordni omjer 50-0.392
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Rizin FF, Tenshin Nasukawa
Najpopularnije
Najnovije