Autor: mi
Datum objave: 29.08.2017


Mayweather savjetovao McGregoru da se drži podalje od boksačkog ringa

Floyd Mayweather s poštovanjem se odnosio prema Conoru McGregoru nakon što ga je pobijedio prekidom u 10. rundi.

No, 40-godišnji Amerikanac ipak mu je savjetovao da se drži podalje od boksačkog ringa. Irac je i dalje zainteresiran za profesionalni boks, dok je predsjednik UFC-a Dana White izrazito protiv toga.

'Money' vjeruje da kad bi se McGregor borio s mlađim boksačem koji nije bio neaktivan 2 godine završio bi borbu s puno težim ozljedama i puno ranije.


"Conor McGregor je vraški borac i želim da ostane u UFC-u i nastavi raditi ono što najbolje radi. Morate shvatiti da ja imam 40 godina i nije me bilo skoro 800 dana. A on je aktivan. Aktivno se bori, trenira... i u boksačkoj dvorani i u UFC-ovoj dvorani."


"Aktivan je, trenira, natječe se. Ali drugi borci, ovi mladi lavovi bacaju puno više kombinacija od mene. Ja sam samo stajao u boksačkoj zoni, upućivao pokoji udarac tu i tamo i polako ga lomio. Ovi mladi, aktivni momci koji bacaju puno kombinacija bi ga završili puno prije."


McGregor se već ove godine može vratiti u UFC. Sportska komisija Nevade izrekla mu je dvomjesečnu medicinsku suspenziju.

Novogodišnji UFC 219 u Las Vegasu čini se kao prikladno vrijeme za povratak, a menadžer UFC-ovog prvaka Audie Attar izjavio je da McGregor želi treću borbu s Nateom Diazom, radije nego braniti naslov u lakoj kategoriji.


1466
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije