Autor: mi
Datum objave: 10.08.2017


Mayweather: Ne zanima me pobjednik meča GGG-Canelo bez obzira na ponudu

Tri tjedna nakon borbe između Mayweathera i McGregora u ring iste dvorane u Las Vegasu ulaze Canelo i Golovkin.

40-godišnji Mayweather (49-0, 26 KO) kaže da nema želju ponovno se boriti nakon okršaja s UFC-ovim prvakom. Bivši svjetski prvak u pet težinskih kategorija za meč s Ircem bez ikakvog profesionalnog boksačkog iskustva zaradit će preko 100 milijuna dolara.


Postoji interes za njegovu borbu s pobjednikom dvoboja GGG-Canelo. Mayweather je Meksikanca uvjerljivo pobijedio 2013. Alvarez je u vrijeme borbe imao 23 godine, ali treba uzeti u obzir da je profesionalnu karijeru počeo s 15 godina i to mu je bila 44 borba u karijeri.

 

Kad bi odlučio ostati, Mayweather bi i protiv pobjednika tog meča mogao računati na sličnu zaradu. No, nema interesa za tu borbu ma kakva ponuda bila.


"Prvi put kad sam se umirovio (2007.) to je bio odmor. Samo mi je trebao odmor. Trebalo mi je neko vrijeme da dovedem glavu u red. Drugi put (2015.) nisam se planirao vraćati. No, dali su mi ponudu koju nisam mogao odbiti."


"Mislim da neće biti nove ponude koju ne mogu odbiti. Ni ne spominjite Canela i Triple G-ja, nije bitno što oni ponude. Dao sam svom menadžeru Alu Haymonu riječ. Rukovali smo se i dao sam riječ da mi je ovo zadnja. To sam želio. Razgovarali smo. Puno ga poštujem i on se brine za moje zdravlje. Ne samo da se brine za moje zdravlje, već se općenito brine za mene."


Foto: Floyd Mayweather Facebook


675
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, , Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije