Autor: mi
Datum objave: 02.08.2018


Mayweather: Ne bih imao ništa protiv da organiziram borbu Pacquiaoa i Garcije

Manny Pacquiao koristi svaku priliku da još jednom iskaže interes za revanš s Floydom Mayweatherom prije nego se (ponovno) umirovi.

41-godišnji Amerikanac za sada se nema namjeru vraćati u ring, ali voljan je surađivati sa svojim nekadašnjim rivalom.

Pacquiao, čiji je karijeru dugo godina vodio Top Rank, sam je organizirao posljednju borbu protiv Lucasa Matthyssea u Maleziji i to planira činiti i dalje.

"Ne mogu zamjeriti Mannyju Pacquiaou zbog onoga što govori, to je njegovo pravo. Ako i dalje želi ulaziti u ring i zarađivati i pobjeđivati to je njegovo pravo. Radite ono što želite" izjavio je Mayweather za Fight Hype.

"Nemam ništa protiv Mannyja Pacquiaoa. Naravno da bi i trebao prozvati Mayweatherovo ime. Ja ću najvjerojatnije biti jedno od najvećih imena u povijesti ovog sporta. Ako ne i najveće. Kad izazovete Mayweathera, vi pričate o dolarima."


"Više ne radim toliko intervjua, ali pitali su me valjda sedam puta o tome, jedan tip mi je rekao: Zašto se bojite borbe s Pacquiaom? Kao to što sam ga jednom pobijedio nije bilo dovoljno."

"Bilo je kako je bilo. Pacquiao je budući član Kuće slavnih, vraški prvak i vraški dobar momak. Ali, bolji je pobijedio i ja sam bio bolji. Zapravo, nakon ovog razgovora ću nazvati Pacquiaoa i vidjeti što možemo učiniti za njega, Ima puno dobrih protivnika za njega. Ne bih imao ništa protiv da organiziram borbu Pacquiaoa i Garcije."

Pacquiao i dalje planira sam promovirati svoje borbe, a osim garcije kao potencijalni protivnici spominju se Vasyl Lomachenko i Amir Khan.
Foto: Esther Lin


451
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Manny Pacquiao
Najpopularnije
Najnovije