Autor: mi
Datum objave: 25.12.2017


Mayweather: Joshua je A strana, Wilder bi se trebao ići boriti s njim u Britaniju

Floyd Mayweather smatra da bi Deontay Wilder trebao prihvatiti činjenicu da je Anthony Joshua veće ime.

U nedavnim intervjuima WBC-ov prvak je izjavljivao da neće pristati na borbu s Joshuom ako podjela zarade ne bude pola-pola i da bi se Britanac trebao doći boriti s njim u Ameriku. Mečeve obojice u SAD-u emitira Showtime.


Mayweather koji je najplaćeniji boksač u povijesti boksa kaže da Wilder, koji nikad nije predvodio pay-per-view priredbu, nema osnove za takve zahtjeve.


"Iskreno vjerujem da je Anthony Joshua 'A strana' zato jer ima ogromnu sljedbu, iza njega je cijela zemlja. Pogledajte njegove brojke. Ako dođe do borbe mislim da bi se mogla održati u Britaniji. Mislim da je veći novac u Ujedinjenom Kraljevstvu. To je samo moje mišljenje" izjavio je umirovljeni svjetski prvak u pet težinskih kategorija.


Joshua je u pregovorima za borbu s WBO prvakom Josephom Parkerom u ožujku ili travnju, Wilder bi se 3. ožuka u New Yorku trebao boriti s Luisom Ortizom.


U posljednjoj obrani naslova Wilder je u revanšu u prvoj rundi nokautirao Bermanea Stivernea, koji je zamijenio Ortiza nakon Kubančeva pada na doping testu.


"Mislim da svi podcjenjuju Anthonyja Joshuu. Taj je tip osvajač zlatne medalje. Gledam zadnju borbu Deontaya Wildera i mislim da je napravio ono što je i trebao napraviti u velikom stilu, ali pogledajte tipa s kojim se borio - 180 centimetara, ako i toliko, i 40 godina. Morate shvatiti da je Anthony Joshua pokazao lavlje srce. Kličko ga je pogodio, odmah se vratio na noge i borio kao ratnik. Joshua može dati i primiti. To je vraška borba. Joshua je nokauter, Wilder je nokauter" rekao je 'Money' za Fight Hype.Foto: Matt Hardy


883
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije