Autor: mi
Datum objave: 08.08.2018


Mayweather: Garcia ima puno veće šanse za pobjedu protiv Lomachenka nego Spencea

Ime Mikeya Garcije veže se za neke velike borbe koje bi se trebale održati u bliskoj budućnosti.

Svjetski prvak u četiri težinske kategorije cilja na petu titulu protiv IBF-ovog prvaka u velteru Errola Spencea, a već se duže vremena govori i o dvoboju s Vasylom Lomachenkom.

Floyd Mayweather smatra da Garcia ima bolje šanse s Ukrajincem nego sa znatno većim Errolom Spenceom.

"Morate poštovati Mikeya Garciju zbog želje da testira svoje vještine protiv najboljih. Ne možete ga kriviti zbog toga i ne možete ga otpisati protiv Errola Spencea. Errol Spence će se boriti do posljednjeg daha... to je dobar meč, Spence je tvrd, čvrst i zna se potući" izjavio je Mayweather.

No, bivši svjetski prvak u pet težinskih kategorija radije bi vidio Garciju u ringu s Lomachenkom.


"Borba s Errolom Spenceom je teška za njega. Teška borba za njega. Ima puno veće šanse za pobjedu protiv Lomachenka nego Errola Spencea. Lomachenko ne može podnijeti udarce u tijelo."

"Lomachenko ne može podnositi udarce u tijelo i već smo ga vidjeli na podu iako nije primio ni tako jak udarac od Linaresa."

Prepreka dogovoru za borbu s Lomachenkom su odnos Garcije i Ukrajinčevog promotora Top Ranka s kojim je Amerikanac prethodno surađivao i izgubio dvije godine na sudu prije nego su se nagodili. Uz to, imaju i ugovore s različitim TV kućama.


S druge strane, Garcia i Spence surađuju s Alom Haymonom. Uz to se obojica bore na Showtimeu.


426
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Errol Spence Jr., Mikey Garcia
Najpopularnije
Najnovije