Autor: mi
Datum objave: 09.08.2017


Mayweather: Dugujem publici za Pacquiaoa, ovo ne može biti defenzivna borba

Floyd Mayweather obećava fanovima iskupljenje za razočaranje koje je donijela borba s Mannyjem Pacquiaom.

Ne znamo je li ovo još jedan pokušaj da izvuče 100 dolara od Amerikanaca za PPV, ali neporaženi svjetski prvak u šet težinskih kategorija za ESPN je obećao uzbuđenje protiv Conora McGregora 26. kolovoza u Las Vegasu.

 

"Ovo ne može biti defenzivna borba. Moram krenuti na njega, moram napraviti ono što je potrebno. Dugujem publici za borbu s Pacquiaom, budući da nisu bili zadovoljni tom borbom. Bit će zadovoljni ovom."


Mayweather (49-0, 26 KO) tijekom intervjua je istaknuo da nije isti borac kao što je bio. Po njemu, to će dovesti do atraktivnije borbe. Umanjene i usporene vještine trebale bi dati 11 godina mlađen irskom ljevaku veće izglede u borbi.


"Ja nisam isti Floyd Mayweather koji sam nekoć bio. On je puno mlađi od mene. Kad pogledate mene i Conora McGregora na papiru on je viši, ima duži raspon ruku, općenito je veći od mene. Puno je mlađi, ima mladost na svojoj strani. A mene nije bilo par godina i ušao sam u četrdesete. Tako da ako pogledate, na papiru sve naginje McGregoru."

"Nisam isti borac koji sam bio prije pet godina, nisam ni isti borac koji sam bio prije dvije godine. Izgubio sam korak. Borac poput Andrea Berta ne bi trebao izdržati do kraja borbu s Mayweatherom. Ali, zapamtite, tada mi je bilo 38. Nisam ono što sam bio nekoć. Očito je da sam popustio kad sam dozvolio takvom borcu da ode do kraja sa mnom. Nisam ono što sam nekoć bio. Imao sam postotak nokauta 90 posto. Očito je da sam negdje popustio i očito je nešto uzelo danak mojoj karijeri."


Mayweather je vjerojatno više puta spomenuo Berta zato jer je Haićanin izjavio da ga McGregor može pobijediti. Posljednu pobjedu nokutom ostvario je u rujnu 2011. protiv Victora Ortiza. Sljedećih sedam borbi dobio je na bodove. Posljednju protiv Berta u rujnu 2015.


"Nisam rekao da se više ne mogu boriti, već samo da nisam isti Floyd Mayweather koji sam nekoć bio" završio je 'Money'.
771
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije