Autor: mi
Datum objave: 30.12.2017


Mayweather: Dana White koristi moje ime kako bi poboljšao poziciju oko prodaje prava

Dana White izjavio je da je zakazao sastanak s Floydom Mayweatherom u vezi UFC-ovog ulaska u boks.

Prije toga obojica su tvrdili da je Mayweather dobio ponudu za nastup u UFC-u, ali su prešutjeli da se nikada nije spominjala mogućnost MMA borbe.

 

Mayweather je u nedavnom intervjuu tvrdio da ponuda vrijedi milijradu dolara, ali je poslije rekao da se ne namjerava ponovno boriti.


Sada je ponovno umirovljenom prvaku dosta i kaže da predsjednik UFC-a samo korsti njegovo ime kako bi poboljšao poziciju tijekom pregovora oko prodaje televizijskih prava.

Nakon uspjeha borbe Mayweather-McGregor koja je prodala više od 4 milijuna PPV-a, a kojoj je UFC bio kopromotor, White je izjavio da je kompanija odlučila orgaizirati i boksačke priredbe.


Mayweather je optužio Whitea da konstantno koristi njegovo ime za promociju podvaljujući priču da će se neporaženi boksački as okušati u MMA-u pod okriljem UFC-a i time poboljšati poziciju u pregovorima s Foxom.


"Tijekom karijere sam zaradio puno novca. Tijekom karijere sam i potrošio puno novca, ali sam napravio puno pametnih ulaganja, ne treba mi novac. Prihvatio sam borbu s McGregorom jer je to bila prilika da zaradim deveteroznamenkasti iznos. UFC... njihov ugovor s Foxom se bliži kraju i pokušavaju ga produžiti. Koje ime bi bolje mogli iskoristiti od Foyda Mayweathera... Ja se ne moram ponovno boriti."


Fox je 2011. potpisao sedmogodišnji ugovor s UFC-om vrijedan otprilike 100 milijuna dolara godišnje. Za produženje ugovora su ponudili 200 milijuna godišnje, ali UFC traži dvostruko veći iznos.
392
Kategorije: Boks
Tagovi: UFC, Dana White, Floyd Mayweather
Najpopularnije
Najnovije