Autor: mi
Datum objave: 20.12.2017


Mayweather: Ako je Lomachenko tako dobar neka se bori s Garcijom

Dok je Dana White potvrdio da su zainteresirani za nastavak suradnje s Mayweatherom, sam Mayweather odgovorio je Vasylu Lomachenku.

Nakon uvjerljive pobjede protiv Rigondeauxa Ukrajinac postaje sve veće ime u svijetu profesionalnog boksa.

U utorak je preko društvenih mreža izazvao neporaženog bivšeg IBF-ovog prvaka u superperolakoj kategoriji Gervontu Davisa, kojeg zastupa Floyd Mayweather.

"Floyde bila bi čast boriti se s tobom u tvojim najboljim danima, ali ne govorim o tebi. Molim te prestani skrivati svog boksača" napisao je Lomachenko.

Mayweather je odgovorio dvostrukom olimpijskom pobjedniku da se radije posveti WBC-ovom prvaku u lakoj kategoriji Mikeyu Garciji. U posljednjih godinu dana puno se razgovara o njihovom mogućem dvpboju.

"Ako je Lomachenko ono što kažu da je mislim da bi se trebao boriti s Mikeyem Garcijom... Mislim, to je samo moje mišljenje... Veliki borci uvijek su se podizali u više kategorije... to je ono što zovemo legendarnim... Mnogo boraca napada Tanka, ali na kraju, Tank nije savršen, ali njegov boksački skor je" izjavio je Mayweather za Fighthype.com.


Garcia se u sljedećoj borbi u veljači bori za IBF-ov naslov u superlakoj kategoriji protiv Sergeja Lipinetsa, no planira se vratiti u laku kako bi se borio s Jorgeom Linaresom koji krajem siječnja brani WBA naslov protiv Filipinca Mercita Geste (31-1-2, 17 KO).

1030
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Vasyl Lomachenko, Mikey Garcia
Najpopularnije
Najnovije