Autor: mi
Datum objave: 05.07.2018


Max Holloway otkazao treću borbu za naslov ove godine

Max Holloway samo dva dana prije priredbe morao je otkazati obranu naslova u perolakoj kategoriji.

26-godišnji borac s Havaja na UFC-u 226 trebao je braniti pojas protiv Briana Ortege, ali morao je otkazati već drugu zakazanu obranu naslova i treću borbu za pojas ove godine.

U veljači je zbog ozljede propustio dvoboj s Frankiejem Edgarom, a zatim je trebao zamijeniti Tonyja Fergusona u borbi s Khabibom Nurmagomedovim za upražnjeni naslov u lakoj kategoriji, ali liječnici su zaustavili njegovo skidanje kilograma za borbu.


"Maxov tim i UFC-ovo osoblje primijetili su da Max nije bio normalan proteklog tjedna. To je postalo očigledno kad smo pogledali njegove intervjue i pojavljivanja u javnosti. Pokazuje simptome potresa mozga i prije nego je počeo skidati kilograme. Žurno smo ga odveli na hitnu u ponedjeljak, te je prenoćio u bolnici. Prvi nalazi bili su u redu i šušten je u utorak, ali simptomi su ostali" stoji u priopćenju njegovog menadžera."Max i njegov tim pokušali su sve da dođe do borbe. Tijekom narednih dana situacija se malo popravila, ali je i dalje imao očite simptome. Nakon otvorenog treninga legao je i bilo mu je jako teško usati. Kad se ustao imao je pomućen vid i teško je izgovarao riječi. ponovno je na hitnoj na daljnjim pretragama."


Holloway se posljednji put borio u prosincu prošle godine kada je po drugi put nokautirao Josea Alda.Foto: Esther Lin

240
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC
Najpopularnije
Najnovije