Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Matt Hughes vs Georges St. Pierre

Matt Serra, prvak UFC-a u velter kategoriji, je ozlijedio leđa na treningu prošli tjedan te je time UFC 79 krenuo putem UFC-a 78 gdje se borba večeri pretvorila u sapunicu otkazivanja i najava borbi. Gubitak tako popularne borbe bi sigurno imao negativne posljedice na pay-per-view statistike za UFC 79.

Na svu sreću, u subotu navečer, bivši prvak Georges St. Pierre i Matt Hughes su se dogovorili zanimljiv scenarij. Pierre i Hughes će se boriti za titulu koju će pobjednik držati sve dok se Serra ne vrati u ring, kada će se doći do još jedne borbe za titulu - ovaj puta protiv Serre. Za razliku od uobičajenih 3 runde, Pierre i Hughes će se boriti 5 rundi.

Za UFC.com St. Pierre je izjavio "Borim se sa Mattom Hughesom za titulu sada, a nakon toga idem na Serru. Htio sam revanš sa Serrom i ovo je najbolji scenarij koji se mgoao dogoditi."

Matt Hughes je eksplicitno tražio Georges St. Pierrea kada su se razmatrali Josh Koscheck i Thiago Alves kao protivnici. Kad je bio pitan zašto baš Pierre, Hughes je odgovorio: "Imam nekoliko razloga za tu odluku i podijeliti ću ih kasnije"

1378
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije