Autor: mi
Datum objave: 21.08.2019


Masvidal potvrdio pregovore s Diazom: Dva psa zatvorena u kavez

Nakon što je u povratničkom meču pobijedio Anthonyja Pettisa, Nate Diaz izazvao je Jorgea Masvidala.

34-godišnji ‘Gamebred’ (34-13, 11-6 UFC) je na vrhuncu karijere i prihvatio je izazov. 


Nakon što je 2017. doživio dva poraza, od Demiana Maie podijeljenom i Stephena Thompsona jednoglasnom odlukom Masvidal je propustio 2018. i u oktogon se vratio u ožujku u Londonu i nokautirao Darrena Tilla.

Novi spektakularni trijumf dogodio se početkom srpnja kada je za 5 sekundi nokautirao prethodno neporaženog bivšeg Bellatorovog i ONE prvaka Bena Askrena pritom zabilježivši najbrži nokaut u UFC-ovoj povijesti.Masvidal je preko svog YouTube kanala poručio da su pregovori s Diazom  (20-11, 15-9 UFC)  u tijeku.

“Ja sam iz Miamija, iz okruga Dade. Ja sam prljavi siledžija s juga, ja nisma gangster sa Zapadne obale. I ja sam spreman. Spreman sam riskirati sve povrh poreza od 7 posto u Kaliforniji.”

Diaz je iz Stocktona u Kaliforniji i Pettisa je pobijedio u Anaheimu koji se nalazi u istoj američkoj saveznoj državi. ‘Gamebred’ bi se radije borio tamo nego u New Yorku gdje je u studenom 2017. doživio posljednji poraz u meču sa Stephenom Thompsonom.

“Njujorška komisija je malo sirova. Ja ne trebam da se prema meni tako odnose, ja sam profesionalac, vrhunski sportaš.”


“Zato prijatelji iz Miamija nemojte se ljutiti ako borba ne bude ovdje. Učinit ću ono što je najbolje za mene. Sada pregovaramo kako bi dali fanovima borbu koju žele vidjeti. Dva psa zatvorena u kavez napadaju vratnu venu.”

“Vi znate da me mogu udariti bejzbolskom palicom i da mi neće biti ništa. Isto vrijedi i za mog suparnika. Možete ga opaliti jebenom palicom u koljena i on će nastaviti dalje.”

I prije dolaska u UFC 2013. Masvidal se borio diljem svijeta. Pobjeđivao je u Rusiji, Japanu i Kostariki boreći se za Bodog i Sengoku Raiden Championship. 2009. se tri puta borio za Bellator, a 2011. poražen je jednoglasnom odlukom od Gilberta Melendeza u meču za naslov Strikeforceovog prvaka u lakoj kategoriji.340
Kategorije: MMA
Tagovi: Nate Diaz
Najpopularnije
Najnovije