Autor: mi
Datum objave: 06.07.2017


Martinjak objavio kraj karijere: Nemam više volje za krvave treninge i samodisciplinu

Marko Martinjak proteklog vikenda u Londonu je obranio BKB naslov u cruiserweightu.

Samo nekoliko dana kasnije 26-godišnji boksač objavio je završetak borilačke karijere.


"Definitivno... nemam volje više za krvave treninge... i samodisciplinu... Želim samo biti normalan obiteljski Čovjek. Da još sačuvam ovo malo zdravlja" potvrdio je svoju odluku u kratkom razgovoru za Cro Ring.


Martinjak je prošle godine u Portugalu osvojio WKF-ov naslov prvaka svijeta u full contactu. Borio se i u kick boksu, a skor u profesionalnom boksu mu je 5-25-2, 2 KO.

"Pozdrav ekipa. Nakon dugo vremena razmišljanja i premišljanja.. došao je dan da objavim kraj aktivne borilačke karijere... Razlozi tome su što je nestala volja i glad za treningom, za mečevima uzrokovanom teškom finacijskom situacijom, gdje sam bez sponzora, bez prave podrške napravio opet nešto... uz podršku moje voljene Romane, koja je i dok sam gubio i bio po cijele dane u dvorani radila za nas oboje, jer sam ja vjerovao da će se taj trud isplatiti... Nažalost s finacijske strane nije... sa sportske je, a to je da sam bio dvostruki svjetski prvak, te nebrojeno prvak države u razlicitim borilačkim vještinama. Imam mladu i lijepu obitelj... koja me treba živog i zdravog, pogotovo moja kći Pamela koja mi je najveće bogatstvo na ovom svijetu.. Hvala svima koji su na neki nacin sudjelovali u mojoj karijeri, posebno svim trenerima koji su radili sa mnom. Od svakog od vas sam uzeo po nešto što mi je pasalo i ugradio to u sebe i svoj borilački put. Hvala svima koji su bili podrška... koji ste se veselili mojim pobjedama, a tugovali u mojim porazima (iako vas je malo takvih bilo )... Povlačim se kao pobjednik... kao prvak... idem sada u nove životne borbe i pobjede... Bog vas sve blagoslovio.." napisao je u poruci na Facebooku.1606
Kategorije: Boks
Tagovi: Marko Martinjak
Najpopularnije
Najnovije