Autor: mi
Datum objave: 05.07.2015


Martinjak i Mihaljević poraženi u Londonu: Bilo je kao na nogometnoj utakmici

Marko Martinjak i Igor Mihaljević nastupili su na boksačkoj priredbu u poznatom York Hallu.

Nažalost, hrvatski dvojac nije bio uspješan.


Igoru Mihaljeviću ovo je bio tek drugi službeni meč u profesionalnom boksu. Unatoč porazu od Dominica Akinladea (3-0-1, 2 KO) hrvatski kick bokser nije nezadovoljan.

"Izgubio sam na bodove, ali dao sam dobar meč i svidio se Englezima koji su već pitali za gažu u rujnu također u Londonu. Protivnik je bio favorit i sve je bilo zamišljeno kao njegova pobjeda nokautom, a ja sam mu malo pokvario planove. Realno njegova je pobjeda jer je uputio više udaraca. Ugrozio me nije niti u jednom trenutku, a i meni je falilo gasa jer mi je kasno javljeno za meč  tako da sam jedva uspio odraditi jedan jači sparing. Sve u svemu zadovoljan sam debijem pred londonskom publikom. Ovdje je kolijevka boksa i stvarno je poseban osjećaj boriti se u York Hallu uz ono silno navijanje  kao na nogometnoj utakmici" izjavio je Mihaljević za Cro Ring.Nakon pobjede u Milanu prije dva tjedna Marko Martinjak izgubio je drugi meč u Londonu ove godine. Poražen je sudačkom odlukom nakon četiri runde od Jacka Morrisa (14-2-1, 5 KO).

"Izgubio sam na bodove u jednom vrlo izjednačenom meču. Nisam uspio provesti taktiku koju smo radili na treningu jer protivnik nije napadao, već je bježao. To nisam očekivao, ali opet sam se trebao adaptirati na to. U ofenzivi sam bio dosta neprecizan, dok sam u defenzivi puno bolje i preciznije pogađao, čak i uzdrmao protivnika. Izgubio sam zbog četvrte runde, jer kako su tri bile izjednačene, u četvrtoj sam krenuo po pobjedu, te sam tu dobio 2-3 krošea preko lijeve ruke. To je  presudilo borbu u Jackovu korist. Idemo dalje, nikada poraz uvijek lekcija" poručio je Martinjak preko facebooka.


991
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Igor Mihaljević
Najpopularnije
Najnovije