Autor: mi
Datum objave: 01.09.2015


Mark de Mori protiv boksača koji je nokautirao Tysona

U svojoj prvoj borbi od prekida suradnje s Donom Kingom, Mark De Mori (29-1-2, 25 KO) borit će se protiv boksača koji se u karijeri može pohvaliti nokautom protiv Mikea Tysona i borbom za svjetski naslov protiv Vitalija Klička.

24. listopada u njemačkom Holzmindenu 33-godišnji australski teškaš borit će se s Dannyjem Williamsom (48-25, 36 KO).

42-godišnji Britanac najsjajniji trenutak karijere doživio je u srpnju 2004. kada je u Louisvilleu u četvrtoj rundi nokautirao Mikea Tysona. Iste godine izgubio je prekidom u osmoj rundi od Vitalija Klička u borbi za WBC-ov pojas.
Williams je ove godine uspio ostvariti dvije pobjede u Češkoj protiv vrlo slabih protivnika, ali riječ je o boksaču čije je vrijeme davno prošlo. Pobijedio je samo pet puta u zadnjih 20 mečeva. U tom periodu borio se protiv dobrih boksača poput Derecka Chisore, Mairisa Briedisa, Olega Maskaeva, Denisa Bakhtova, Manuela Charra i Christiana Hammera.

De Mori je posljednji put ušao u ring u svibnju ove godine također u Njemačkoj gdje je u drugoj rundi nokautirao Radenka Kovača.


Crnogorski boksač Predrag Radošević (29-1, 10 KO) branit će WBO europski naslov u super velteru protiv još neimenovanog protivnika. Radošević je jedini poraz u karijeri pretrpio od Felixa Sturma.

924
Kategorije: Boks
Tagovi: Mark De Mori
Najpopularnije
Najnovije