Autor: mi
Datum objave: 11.08.2017


Malignaggi: Onaj egomanijak nas je tjerao da radimo sučeljavanje prije sparinga

Paulie Malignaggi ogorčen je načinom na koji je završio suradnju s Conorom McGregorom.

36-godišnji bivši svjetski boksački prvak u dvije težinske kategorije otkrio je još neke detalje s Irčevih priprema za meč s Floydom Mayweatherom.

Malignaggi kaže da je McGregor u takvom 'filmu' da osim što je doveo umirovljenog suca Joea Corteza, sve ih je tjerao da prije početka sparinga rade sučeljavanje kao da je riječ o pravoj borbi. Prije toga su ceremonijalno ulazili u ring.


"Joe Cortez je sudac koji član Kuće savnih i ne mogu mu zamjeriti što ga je doveo kako bi se sve odvijalo po propisanim pravilima."


"No, kaže mi da hoće da sve izgleda kao da je večer borbe. Ima sve, najave i sučeljavanje, Tada sam pomislio koji je ovaj egomanijak drkadžija. Tada sam to prvi put pomislio."

"Kada sam čuo da želi sučeljavanje za sparing pomislio sam koji je ovaj egomanijak drkadžija. Nisam se uzrujao zbog toga. To je ono što on želi. Sudac vas pozove i najavi i odradite sučeljavanje. McGregor vas gleda kao da je riječ o pravoj borbi, ali ja se nisam mogao ufurati u to."


"Tijekom cijele moje karijere uvijek sam bio isti na sučeljavanju. Skočio bih gore-dolje i prostrijelio pogledom. Nisam to htio raditi, samo sam se zlobno smješkao"


869
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije