Autor: mi
Datum objave: 04.10.2017


Malignaggi: McGregor je prevarant i prevario je sve svoje fanove idiote

Iako je meč između Mayweathera i McGregora prošao očekivano i UFC-ov prvak u njemu je dobio samo jednu rundu, zainteresirane strane drže McGregorovu boksačku priču živom.

UFC-u bi najisplativiji potez bio organizirati treću borbu s Nateom Diazom, koji traži puno novca, a s druge strane odvoja se priča između McGregora i Paulieja Malignaggija koji mu je nakratko bio sparing partner za borbu s Mayweatherom, prije nego su objavljene snimke sparinga koje su zasmetale .

36-godišnji boksač poslije poraza nokautom od Sama Eggingtona u ožujku objavio je povlačenje iz boksa, ali sada uporno gura ideju o borbi s UFC-ovim prvakom.

McGregor je za, ali želi borbu po MMA pravilima u kavezu, dok Malignaggi inzistira na boksačkim pravilima.

“Nokautirat ću njegovo dupe pred svim njegovim fanovima. Nokautirat ću ga pred svima. Nije ga čak ni teško nokautirati. Ne morate ga ni udariti jako. Kad dođe do toga traži prvi prozor kroz koji će skočiti” izjavio je Malignaggi za ES News.


“On je najveći pozer u svim borilačkim sportovima. Gledao sam njegove borbe. Vidio sam ga licem u lice. To je sve predstava. On je prevarant i prevario je sve svoje fanove idiote. Ako bih trebao nagađatio, rekao bih da bih ga završio otprilike u isto vrijeme kao iMayweather. Morate ga samo dovesti do ruba i on će sam skočiti. Ne morate ga ni gurnuti. Skočit će sam.”


“Ne voli kad postane gusto. Kad postane gusto traži izlaz. Ne zna kako uzvratiti. Pokušava skočiti kroz prozor i izvući se.”


Malignaggi je bivši svjetski prvak u poluvelteru i velteru sa skorom 36-8, 7 KO.
594
Kategorije: Boks
Tagovi: Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije