Autor: mi
Datum objave: 09.10.2018


Luka Lozo slavio u profi debiju

Na priredbi u njemačkom Traunreutu na kojoj je Petar Milas osvojio WBC-ov poja sprvaka Mediterana, Luka Lozo imao je profesionalni debi.Mladi Splićanin slavio je nokautom u drugoj rudni protiv Jovice Kokota (1-12) iz Bosne i Hercegovine.

Nakon uspješno odrađenog debija u supersrednjoj kategoriju Lozo će zajedno s klupskim kolegom Milasom karijeru nastaviti pod okriljem Petko’s Boxpromotiona.

“Imao sam malu tremu prije izlaska na ring, ali kad je meč počeo sjajno sam se osjećao i uživao u borbi. Nakon sjajne serije Kokot nije mogao nastaviti borbu i sudac je prekinuo meč. Hvala mom sparing partneru Frani Radniću od kojeg mogu još puno naučiti i napredovati na putu prema vrhu supersrednje kategorije. Sljedeći meč očekujem sredinom studenog  ili 15.12.,  ali to sve ovisi o mom promotoru Alexanderu Petkoviću” izjavio je Lozo za Cro Ring nakon debija.

U glavnoj borbi priredbe u Traunreutu domaći boksač Serge Michel (8-0, 6 KO) osvojio je upražnjeni WBC-ov internacionalni pojas u poluteškoj kategoriji pobijedivši možda i preranim prekidom u trećoj rundi Sheldona Lawrencea (11-2, 9 KO) iz Trinidada i Tobaga.1830
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Petar Milas
Najpopularnije
Najnovije