Autor: mi
Datum objave: 21.04.2017


Luis Ortiz čeka borbu s Kličkom: Pobijedit će Joshuu

Neporaženi izazivač u teškoj kategoriji Luis Ortiz (27-0, 23 KO) vjeruje da će Vladimir Kličko biti njegov sljedeći protivnik.

38-godišnji Kubanac trebao se u subotu boriti s Derricom  Rossyjem, ali je otkazao borbu zbog loma prsta. Liječnici su mu savjetovali mjesec dana bez treninga.


'The Real King Kong' je i obvezni izazivač po WBA federaciji i odlučio je ne boksati do borbe za naslov svjetskog prvaka i čekati rasplet meča Joshua-Kličko.

Ortiz očekuje da će Ukrajinac svladati Joshuu oslanjajući se na prednji direkt.

"U miru ću gledati borbu. Iskustvo je na Kličkovoj strani, dok je mladost na Joshuinoj. Mislim da će Ukrajinac pobijediti. Koristit će svoj moćni prednji direkt kako bi držao Joshuu dalje od sebe."

Ortiz i Kličko 2015. borili su se s istim protivnikom. 'Dr. Steelhammer' jednoglasnom odlukom u nezanimljivom meču slavio je protiv Bryanta Jenningsa, kojeg je Kubanac u sljedećoj borbi noakutirao u sedmoj rundi."Kličko će se morati jako dobro pripremiti kako bi se borio sa mnom. Toliko sam gladan slave da mi se čini da nisam jeo 100 godina" izjavio je Ortiz.


"Želim već jednom tu borbu za naslov, što prije. Nemam drugog izbora do pripremati se i ostati spreman kada dođe vrijeme. To će se dogoditi, uopće ne sumnjam u to."

1081
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Anthony Joshua, Luis Ortiz
Najpopularnije
Najnovije