Autor: dh
Datum objave: 10.01.2021
Komentari:


Lopez želi borbu protiv Haneya za naslov apsolutnog prvaka

Želio sam mu spasiti karijeru, rekao sam mu da pričeka tri do pet godina, da izgradi svoj put na vrh. No, sad je prešao granicu i nagovorio me na borbu - kaže LopezAmerički profesionalni boksač 23-godišnji Teofimo Lopez (16-0, 12 KO) pobijedio je lani u listopadu Ukrajinca Vasyla Lomachenka te sada u svojem vlasništvu ima pojaseve WBA, IBF i WBO prvaka lake kategorije. 


A njegove su ambicije još veće, a to bi mogao postići već u sljedećoj borbi protiv WBC-ova prvaka Devina Haneya (25-0, 15 KO). 


Naime, to bi bila borba za naslov apsolutnog prvaka svijeta, a Lopeza ta borba itekako zanima.

- Devin mora promijeniti svoj način ponašanja i paziti što govori. Očajan je i jako loš. To je nešto na čemu mora raditi. On je osoba kojoj se mnogo toga mora unaprijed složiti i napisati, neka radi na tome. Nije sposoban sam izbaciti nešto dobro. Ali, možemo mu pomoći, kao što smo pomogli i Lomachenku - kazao je Teofimo Lopez i dodao:

- Organizirat ćemo taj meč. Želio sam mu spasiti karijeru, rekao sam mu da pričeka tri do pet godina, da izgradi svoj put na vrh. No, sad je prešao granicu i nagovorio me na borbu. Sad mi krećemo raditi pritisak prema njemu. Vjerujem kako je Devin Haney moj sljedeći suparnik.

No među kandidatima za Lopezova sljedećeg suparnika je osim Devina Haneya i sjajni Ryan Garcia (21-0, 18 KO).

- Ljudi se pitaju kakva je Garcijeva brada, a Luke Campbell je pokazao da nije nedodirljiva. Garcia se vratio i sve iznenadio - istaknuo je Teofimo Lopez i zaključio:

- Obje borbe su sjajne za mene. Ti momci su gladni, zapravo svi smo gladni. Na nama je da napravimo mečeve u kojima će se najbolji boriti protiv najboljih.

Ryan Garcia mnogo radi na svojoj promidžbi i popularan je na društvenim mrežama pa mnogi borci žele boksati protiv njega. U ovom trenutku Garcia je bliže meču protiv Gervonte Davisa.

85
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Teofimo Lopez
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije