Autor: mi
Datum objave: 02.05.2018


Lewis: Ngannou je pobjeđivao samo starce na zalazu karijere

Derrick Lewis (19-5-1, 10-3 UFC) 7. srpnja bori se protiv Francisa Ngannoua (11-2, 6-1 UFC).

U glavnoj borbi UFC-a 226 Stipe Miočić brani naslov u teškoj kategoriji protiv Daniela Cormiera, a Kameruncu će to biti prva borba od poraza jednoglasnom odlukom od hrvatsko-američkog borca u meču za pojas prvaka u siječnju.

"Osjećam se ludo. Kao kad sam se borio protiv Roya Nelsona. Zato jer kad ste gledali 'Big Countryja' vidjeli ste kako nokautira sve te protivnike. Kad sam se borio s njim to je bilo ostvarenje sna. S Francisom je gotovo isti osjećaj. Tip poput njega, koji pobjeđuje sve pred sobom nokautom i konačno prilika za borbu s njim. Živim za takvo uzbuđenje. Ja ne izazivam nikoga koga mogu lako pobijediti. Volim se boriti u teškim borbama. Mislim da one izvlače najbolje iz mene."


No, 'Black Beast' ne misli da će mu pobjeda protiv Ngannoua donijeti nešto značajno u vezi njegovog statusa.

"Pobjeda protiv Fracnisa neće nešto puno značiti za moj položaj, zato jer je on došao dotle dokle je došao zahvaljujući sreći. Borio se s Overeemom - Overeem nema bradu. Borio se s Arlovskim - Arlovski nema bradu. Bori se s nekim tko je čvrst. Bori se s Markom Huntom, s nekim tko je zaista čvrst. Nemoj se boriti s ovim starcima koji su na zalazu karijere."


Tom Szczerbowski


"


637
Kategorije: MMA
Tagovi: Francis Ngannou, Derrick Lewis
Najpopularnije
Najnovije