Autor: mi
Datum objave: 08.08.2018


Lewis: Joshua će morati uzeti sudbinu u svoje ruke i narediti Hearnu da dogovori borbu s Wilderom

Lennox Lewis volio bi vidjeti da Anthony Joshua agresivnije zahtijeva borbu za ujedinjenje naslova u teškoj kategoriji s Deontayom Wilderom.

Boksači su bili u pregovorima, ali nisu se uspjeli dogovoriti. Widlerova strana ponudila je Joshui 50 milijuna dolara, ali je Britanac inzistirao da se borba održi na njegovom terenu.

Josua se tako 22. rujna na Wembleyu bori s obveznim izazivačem WBA federacije Alexanderom Povetkinom.

Wilderu je poslana ponuda za borbu u travnju, ali WBC-ov prvak nije zadovoljan s ponuđenih 15 milijuna dolara.

Lennox Lewis
, služeći se dostupnim informacijama, smatra da je Amerikanac taj koji se više trudi da dođe do meča.

"Odi naredi Eddieju Hearnu da dogovori borbu s Deontayom Wilderom. Sada je trenutak kad moraš uzeti sudbinu u svoje ruke. Nema dvojbe o tome da je Wilder taj s kojim želimo da se boriš više od bilo koga drugog. Joshua je rekao da bi odmah prihvatio 50 milijuna dolara, ali kad je ta ponuda došla nije ju prihvatio. Ja bih u tren oka uzeo tih 50 milijuna i odradio bilo koju borbu. Ali, ja nikada nikoga nisam izbjegavao."

"Riddick Bowe je napravio sve što je mogao kako se ne bi borio sa mnom, ali ja sam prisilio rješenje situacije. Naredio sam svom menadžeru Franku Maloneyu da uradi što god je potrebno da dogovori borbu. Mogao je odgovoriti da ili da. Bez rasprave. Tada je Riddick došao u situaciju da se bori sa mnom ili da uprazni naslov. Dođe trenutak kad boksač mora postati šef i preuzeti uzde od menadžera ili promotora. Oscar De La Hoya

i ja smo prvi koji smo uzeli posao u svoje ruke. Preuzeo sam kontrolu nad svojom sudbinom i otvorio sebi priliku da postanem velik. Anthony mora isto učiniti s Eddiejem."


669
Kategorije: Boks
Tagovi: Lennox Lewis, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije