Autor: mi
Datum objave: 31.10.2018


Lewis: Cormier je prihvatio borbu sa mnom da se ne bi morao boriti s Jonesom

Derricka Lewisa (21-5-1NC, 12-3) ovog vikenda čeka najveća borba u životu.

'Black Beast' je početkom listopada u Las Vegasu 10 sekundi prije kraja preokrenuo meč i nokautirao Alexandera Volkova.

 

Ta mu je pobjeda donijela borbu za naslov protiv prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera (21-1-1NC, 10-1-1NC). 


DC je prvu obranu naslova prihvatio mjesec dana prije zakazane borbe kako bi osnažio UFC 230 u njujorškom Madison Square Gardenu. 33-godišnji Lewis misli da je to učinio da se ne bi ponovno morao boriti s Jonom Jonesom.


"Mislim da je prihvatio borbu sa mnom zato jer Jon Jones ima dogovorenu borbu za prosinac. Nije htio čekati do siječnja i slušati pitanja novinara zašto ne brani naslov u poluteškoj kategoriji. U principu već i onako govore da se boji borbe s Jonesom u ovom trenutku. On misli da bi mu savršeno došla borba s protivnikom poput mene koji nije toliko vješt i dolazi s kratkim pripremama. Misli da bi mu ovo bila idealna borba prije Jonesa i misli da će ovo biti laka borba za njega" izjavio je Lewis.


"Nije me briga shvaća li on ozbiljno ovu borbu ili ne. Ja znam da sam ozbiljan u vezi ovoga. Ali, siguran sam da u neku ruku ozbiljno shvaća ovu borbu."

"Mislim da se boji borbe s Jonesom. Tip ga je pobijedio dvaput."

Jones će se 29. prosinca po drugi put boriti protiv Alexandera Gustafssona za pojas u poluteškoj kategoriji koji će biti oduzet Cormieru.365
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Daniel Cormier, Derrick Lewis
Najpopularnije
Najnovije