Autor: Boris
Datum objave: 03.12.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KVALIFIKACIJE ZA BOŽIĆNI TURNIR

Članovi HK Podravka odlični

U dvorani SŠD"Pešćenica" u Zagrebu, dana 29. studenog 2008. godine održane su kvalifikacije za Međunarodni Božićni turnir u hrvanju grčko-rimskim načinom.

HK Podravku su predstavljala osmorica hrvača u uzrastu dječaka dok je jedan predstavnik Podravke nastupio u uzrastu kadeta. Državni prvaci Vusić Filip, Frankol Filip i Luka Mihalec niti na ovom turniru svojim protivicima nisu prepustili prvo mjesto. Za napomenuti je kako su prva mjesta ovaj puta osvojili u prvoj većoj kategoriji od kategorije u kojoj su postali državni prvaci.


Filip Frankol (desno)

Filip Frankol u kategoriji do 33 kilograma, Filip Vusić u kategoriji do 36 kilograma i Luka Mihalec u kategoriji do 40 kilograma. Najmlađi natjecatelj Podravke i peti sa Prvenstva Hrvatske, Nikola Horvat u kategoriji je do 33 kilograma bio treći kao i Alen Fodor u kategoriji do 35 kilograma. Luka Borna Bošnjak (59 kg.) i Valentino Peroković (47 kg.) u svojim kategorijama nisu uspjeli doći do plasmana koji ih vodi na božićni turnir.

Prvu su borbu pobijedili da bi drugu izgubili i time si skratili zadovoljstvo da kroz repasaž dođu do plasmana. Christian Milenkovski po prvi puta nastupio je u uzrastima kadeta u kategoriji do 65 kilograma. Prijelaz u veći dobni rang ovaj puta stajao ga je plasmana, iskustvo je presudilo, odhrvao je jednu borbu, laganije se ozljedio i predao iskusnijem hrvaču iz Sesveta.

Međunarodni božićni turnir na rasporedu je 13. prosinca u Zagrebu.
2070
Kategorije: Hrvanje
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije