Autor: Boris
Datum objave: 20.03.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KUP JADRANA 2009

Sljedeći vikend u Splitu

Karate klub “Sokol” iz Splita tehnički je organizator međunarodnog karate turnira “Kup Jadrana 2009” koji će se održati u Splitu, 28. ožujka 2009. godine u velikoj dvorani Š.C. Gripe.

”Kup Jadrana” jedan je od nastarijih karate turnira u Hrvatskoj, a prvo izdanje ovog natjecanja održano je davne 1968. godine. Uslijediila je prva stanka do 1981. godine, da bi treće izdanje turnira bilo održano godinu dana kasnije. U želji da se obnovi svijetla tradicija splitskog i hrvatskog karatea “Kup Jadrana” je ponovno “oživio” 2003. godine i od tada se održava u kontinuitetu, u stalnom terminu, posljednjeg vikenda u ožujku.


Na ovogodišnjem natjecanju nastupiti će svi najbolji hrvatski karate borci koji su ujedno i osvajači brojnih odličja na Europskim i Svjetskim prvenstvima, kao i brojni inozemni reprezentativci. Svoj dolazak najavili su brojni karate klubovi i reprezentacije iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Mađarske, Slovačke, Austrije, Njemačke,… Očekujemo nastup od oko 1000 natjecatelja i mnoštvo kvalitetnih borbi u svim uzrasnim kategorijama.
1815
Kategorije: Karate
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije