Autor: mi
Datum objave: 18.06.2017


Kovalev: Udarao me niskim udarcima, ovo je sranje

Andre Ward obećao je da će u revanšu sa Sergejom Kovalevim otkloniti sve sumnje iz prve borbe.

Poslije kontroverzne bodovne pobjede u prvom meču, 33-godišnji Amerikanac u uzvratu je slavio tehničkim nokautom u osmoj rundi.

Kovalev je ponovno bolje otvorio borbu, ali se 'Son Of God' prilagodio i u trenutku prekida meča imao je bodovnu prednost kod dvojice od trojice sudaca.

Ward je u osmoj rundi desnicom u glavu ozbiljno uzdrmao 'Krushera' koji je zateturao i potražio spas u klinču. Amerikanac je nastavio s napadima i nizom udaraca u tijelo slomio Kovaleva koji se već ranije počeo umarati, te je sudac Tony Weeks prekinuo borbu.

Rus se požalio da ga je Ward pogodio s dva niska udarca u posljednjoj izmjeni i da ga je to prisililo da sjedne na užad.

"Pogodio me s četiri niska udarca. Sudac to nije dosudio. Osjećam da sam mogao nastaviti. Ovo je sranje" izjavio je Kovalev.

Razlog zbog posljednjeg niskog udarca možda leži i u tome što Kovalev nije u boksačkom stavu i ne brani se. Bio je uzdrman i nije odgovarao na napade na tijelo.

Ward je za prvu obranu IBF, WBA i WBO naslova u poluteškoj kategoriji dobio 6.5 milijuna dolara, dok će Kovalev dobiti udio od prodaje ulaznica i pay-per-viewa.

"Vidio sam da reagira na udarce u tijelo koji su bili na granici dozvoljenog područja tako da sam znao da ga imam. Znao sam da je ozlijeđen i pokušavao se pokriti. Vratio sam se napadima na tijelo i nije reagirao. Zatim je sudac prekinuo borbu" rekao je Ward.
Foto: HBO Boxing


1303
Kategorije: Boks
Tagovi: Andre Ward, Sergej Kovalev
Najpopularnije
Najnovije