Autor: Boris
Datum objave: 05.12.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KORČULANI NIŽU USPJEHE

Taekwondo Forteca

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog Taekwondo Dan Kolegija, a u organizaciji Taekwondo kluba Centar Zagreb – « Ban Keglević « održano je 16 Međunarodno Poomse natjecanje „Nikola open“ 2008. Ovo tehničko natjecanje ima najdužu tradiciju u Hrvatskoj, te je ove godine okupilo 140 natjecatelja iz 14 klubova i 3 države. Članovi Fortece osvojili su pregršt medalja od čega: 13 zlatnih i 5 srebrenih. Osvajači medalja u pojedinačnoj konkurenciji bili su: Filip Šego, Nadica Stanojević, Lydia Berković, Irena Bikić i Dinko Šegedin / zlatna odličja / dok je Toni Šegedin osvojio srebreno.


Kod parova Toni Šegedin i Lydia Berković, te Dinko Šegedin i Irena Bikić zavrijedili su srebrene madalje. Trojka Toni Šegedin, Filip Šego i Dinko Šegedin dobili su zlato, a u konkurenciji petorki sastav Fortece: Berković, Šego, Bikić, T.Šegedin i D.Šegedin imaju zlato.

Ovi uspjesi u konačnici su rezultirali i ekipnim plasmanom. Iako klub u Zagreb nije bio u mogučnosti putovati kompletan, ekipno je zauzeo visoko treće mjesto, te postao bogatiji za još jedan klubski pehar.
1743
Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije