Autor: mi
Datum objave: 03.07.2018


Kompanija iz Nigerije tuži Mayweathera

Kompanija sa sjedištem u Nigeriji tuži Floyda Mayweathera i traži natrag novac plus odštetu.

Zinni Media podnijela je tužbu protiv bivšeg svjetskog prvaka u pet težinskih kategorija zbog nepojavljivanja na zakazanim događanjima.

Kompanija tvrdi da se boksač trebao pojaviti na pet evenata u Nigeriji i Gani u lipnju 2017. i za to zaraditi 375 000 dolara. Unaprijed su mu uplatili 210 000 dolara.


No, nekoliko dana prije prvog zakazanog datuma Mayweather je otkazao i ostavio Zinni Mediju u problemima.


Iz kompanije kažu da su u dokumentima priloženima tužbi izjave Mayweatherovih zastupnika koji nude da se zakazani termini pomaknu na prosinac 2017. Ponudili su još datuma, ali i povisili cijenu na 550 000 dolara.

Zinni je prihvatio novu ponudu, ali nakon što su zatražili od Mayweathera da snimi video kojim potvrđuje nove datume nije se više javljao i nikad nije vratio predujam od 210 000 dolara.

Tužba je podignuta na sudu u Kaliforniji i traže 2 milijuna dolara zbog nanesene financijske štete, a također i štete nanesene reputaciji.

Mayweather se nedavno pohvalio satom od 18 milijuna dolara i vjerojatno nije u stisci s novcem, pogotovo nakon borbe s Conorom McGregorom koja se održala prošlog kolovoza, dva mjeseca nakon što je Mayweather trebao obaviti obveze u Africi.


617
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather
Najpopularnije
Najnovije