Autor: mi
Datum objave: 30.12.2017


Kohsaka: Ako moram puzati da udarim Mirka tako će i biti. Čekam ovo 10 godina

Veterani Mirko Filipović i Tsuyoshi Kohsaka odradili su vaganje pred okršaj na RIZIN-ovoj priredbi u Saitama Super Areni.

Nakon vaganja Cro Cop je rekao par formalnih rečenica.


"Moja pobjeda na Grand Prixu u otvorenoj kategoriji prošle godine bila je velika stvar u Hrvatskoj. Svi su gledali borbu na televiziji i gledanost je zaista bila velika. Sretan sam što sam bez ozljeda i zdraviji nego ikad prije. Osjećam se mentalno i fizički snažno" izjavio je 43-godišnji Cro Cop koji je na vaganju imao čak 110.15 kilograma.


Tsuyoshi Kohsaka već dugo želi ovu borbi i neće birati sredstva da dođe do pobjede.


"Ne tražim čistu borbu. Učinit ću ovu borbu ružnom. Dat ću sve što imam, a ako to znači da moram puzati da udarim Mirka tako će i biti. Prije više od 10 godina kada su Fujita i Yoshida izgubii od Mirka dobio sam potrebu da se borim s Mirkom. Želio sam postati prvi japanski borac koji će ga pobijediti, ali u to vrijeme nije došlo do te borbe" rekao je 47-godišnji TK.


"Današnji klinci imaju iz čega učiti. Ali, oni imaju percepciju borbe na temelju onoga što vide na You Tubeu i ostalih informacija s interneta. Ali, u stvarnosti svašta se može dogoditi u ringu. Pripreme morate početi sa shvaćanjem da stvari neće ići onako kako ste planirali. Shvatiti mogućnosti u svakoj situaciji prvi je korak na putu da postanete borac."


1274
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirko Filipović, Rizin FF
Najpopularnije
Najnovije