Autor: Boris
Datum objave: 07.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KLITSCHKOVI IZAZIVAJU VALUJEVA

Braća Klitschko žele diva

Sasvim je svejedno koji će ga od nas dvojice pobjediti, poručio je Vitalij boksačkoj publici...

37-godišnji Vitalij Kličko WBC je prvak nakon što se 11. listopada poslije trogodišnje pauze vratio boksu deklasiravši Samuela Petera, a 32-godišnji Vladimir drži IBF (Byrd 2006.), WBO i IBO (Ibragimov u veljači) pojaseve.


Nikolaj Valujev je svjetski prvak po WBA verziji - Rus je ovog kolovoza vratio naslov koji mu je godinu dana ranije preoteo Ruslan Čagajev, ali protiv Johna Ruiza jer za srpanj zakazani uzvrat Uzbekistanac je otkazao zbog ozljede.
Ruski je div Valujev - 213cm visoki i 151kg teški 32-godišnjak zastrašujućeg izgleda koji primjerice dnevno u sebe unosi među ostalim i tri kilograma mesa .

Koliko neugodan govori i statistika. Valujev je, naime, 51 put uzlazio u ring i 50 puta iz njega izlazio uzdignutih ruku. Tomu unatoč, Kličkovi su spremni: "Sasvim je svejedno koji će ga od nas dvojice pobijediti. Jedan će morati želimo li, a želimo, držati pet pojaseva. Bit će to u svakom slučaju spektakl, a uspijemo li u svom naumu zauvijek ćemo preispisati povijest boksa", zaključio je Vitalij Kličko.
1490
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije