Autor: Boris
Datum objave: 13.10.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KLITSCHKO NOKAUTIRAO PETERA

Peter nedorastao nesuđenom gradonačelniku

Samuel Peter nije uspio obraniti naslov prvaka u borbi protiv jakog Vitalija Klitschka kojemu je nakon 4 godine ponovo pripao pojas

Vitalij Klitschko novi je i stari svjetski prvak u teškoj kategoriji po WBC verziji. Tako se Vitalij priključio mlađem bratu Vladimiru koji već ima pojaseve po WBO, IBO i IBF verziji. Oni su ujedno i jedina braća kojima je uspjelo da unutar jedne obitelji drže dva svjetska pojasa.


Četverogodišnja pauza još od prosinca 2004. i obrane naslova protiv Dannyja Williamsa nije ostavila traga na 37-godišnjem Ukrajincu - od prvog je udarca Kličko na odobravanje rasprodane O2 Arene u Berlinu jasno pokazao da je došao po pojas.

37-godišnji Kličko (36-2) u povratničkom meču deklasirao je branitelja naslova Nigerijca Samuela Petera (30-2) i natjerao ga na odustajanje nakon osme runde.

- Peterov stožer odabrao je katastrofalnu taktiku. Stajati u sredini ringa i boriti se s distance protiv suparnika kakav je Vitalij Kličko najbrži je put do poraza. Vitalij se bez ikakva rizika, spuštenoga garda poigravao s Peterom, koji nije imao nikakve šanse i samo je bilo pitanje u kojoj će rundi odustati - rekao je Vitalijev počasni gost u O2 Areni Leonard Pijetraj za Jutarnji.hr
1288
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije