Autor: mi
Datum objave: 15.04.2018


Kličko: Fury je poput prdeža na vjetru, dođe i prođe, Joshua postaje kompletan borac

Vladimir Kličko smatra da bi Anthony Joshua lakoćom pobijedio Tysona Furyja.

Joshua, kao i Deontay Wilder,  bio je sparing partner ukrajinske legende, a Tyson Fury u studenom 2015. nanio je Kličku prvi poraz nakon 11 godina i oduzeo mu WBA, WBO, IBF i IBO pojaseve koji su trenutno u vlasništvu Anthonyja Joshue.


Fuyjev najavljeni povratak 9. lipnja unio je dodatnu živost u tešku kategoriju, jer svi se nadaju međusobnim okršajima među trojicom.

Kličko nema sumnje oko toga tko bi izašao kao pobjednik u engleskom dvoboju.  

"Joshua lakoćom pobjeđuje. On postaje kompletan borac. Tehnički, te što se tiče težine, veličine i snage. Uz to dobro uči. Onaj drugi tip (Fury) je poput prdeža na vjetru, dođe i prođe" izjavio je Kličko u intervjuu za Times.

"U povijesti boksa ima puno takvih primjera. Mogu biti uspješni neko vrijeme, ali nisu dovoljno disciplinirani da bi bili uspješni u kontinuitetu."

"Želim Tysonu sreću, ali mislim da se kod njega radi o pomanjkanju discipline, a disciplina je važnija od motivacije. Motivacija dođe i prođe, disciplina ostaje."

42-godišnji Ukrajinac umirovio se nakon poraza nokautom u 11. rundi od Joshue u travnju 2017. pred 90 000 gledatelja na stadionu Wembley.


699
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Tyson Fury, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije