Autor: Boris
Datum objave: 20.03.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KICKBOXING MOSLAVAC

Odlični u Rovinju

Prekrasni istarski grad Rovinj bio je u nedjelju 15.03. domaćin kicboxačima iz cijele zemlje u organizaciji državnog prvenstva za starije kadete i kupa Hrvatske za seniore u light kontaktu.

Sportaši iz Popovače niti ovoga puta nisu razočarali osvojivši ukupno dva zlata i tri brončane medalje.

U konkurenciji starijih kadeta zlatnu medalju i naslov državnog prvaka osvojio je mladi MARKO FILIPOVIĆ u apsolutnoj kategoriji +69 kg.

Filipović je pobjedama protiv Corrade Zelića iz Rijeke, Marina Mindoljevića iz Splita u finalu potpuno nadjačao Marca Babana iz Pule te zasluženo ponio zlatnu medalju u Popovaču. Ovim rezultatom Marko Filipović osigurao je sebi mjesto u reprezentaciji Hrvatske za nastup na prvenstvu Europe u Puli krajem devetog mjeseca ove godine.


Od ostalih sportaša treba spomenti braću HRVOJA i KARLA STAKOR koji su porazima u polufinalnim borbama osvojili brončane medalje u konkurenciji kadeta.

Seniori su na ovom natjecanju odrađivali Kup Hrvatske i najviše uspjeha imala je najbolja športašica općine Popovača MATEA MALEC koja je u kategoriji do 55 kg u potpunosti nadjačala Valentinu Blazinec iz Zagreba. Matea je dosta čvrsto krenula u meč te odličnim udarcima nogu zaustavila svaki pokušaj Valentine da plasirati ruke koje su inače njena prednost. Matea je dominirala tokom cijelog meča i zasluženo pobjedila pokazavši odličnu formu za predstojeće otvoreno prvenstvo Austrije u kickboxingu.

Od ostalih športaša treba spomenuti ALENA KNEŽEVIĆA koji je osvojio treće mjesto u kategoriji do 89 kg. Pjeter Radi i Silvo Đudarić izgubili su u kvalifikacijskim borbama zauzevši poredak od 4 do 9 mjesta. Sljedećeg vikenda športaši iz Popovače nastupit će na otvorenom prvenstvu Austrije u gradu WALCHSEE.
1316
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije