Autor: Boris
Datum objave: 13.02.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KICKBOXING KLUB MOSLAVAC

Pripreme za sezonu 2009.

Kickboxing klub MOSLAVAC iz Popovače intenzivo se priprema za novu natjecateljsku sezonu u 2009 godini.

Trener Dražen Šalković i ove godine planira okupiti što više djece i mladih u Popovači, a najveće sportske rezultate oćekuje od iskusnih natjecatelja kao što su MATEA MALEC, PJETER RADI, MIHAEL BREZINŠČAK, MARKO FILIPOVIĆ, SILVIO ĐUDARIĆ, HRVOJE STAKOR, MARINELA PLEŠE, MATIJA LOVREK, KATARINA ILIČIĆ, DOMAGOJ ŠARČEVIĆ i mnogi drugi koji su svojim sportskim rezultatima obilježili nekoliko prethodnih godina.

U nekoliko riječi trener Šalković osvrnuo se na prošlu godinu u kojoj je klub osvojio 52 medalje od čega 18 zlatnih.

U kadetskoj konkurenciji državni prvaci postali su Ena Kovać i Marko Filipović, dok je Matija Lovrek juniorski državni prvak. Matea Malec i Katarina Iličić bile su seniorske državne prvakinje i već su dugo jedne od najboljih seniorki u Hrvatskom Kickboxing savezu. Prošle godine održali smo «NOĆ PRVAKA» u najkvalitetnijoj organizaciji do sada pobjedivši jaki «PIT BULL» iz Splita. Dvoje naših članova nastupilo je i na Europskom prvenstvu u Portu u light contactu Mihael Brezinščak i Pjeter Radi kojom prilikom su osvojili osmo mjesto.

U izboru najboljih športaša u općini Popovača za najbolju športašicu proglašena je Matea Malec, dok je u izboru najboljih športaša do 16 godina života proglašena Marinela Pleše. Svi ovi podaci dokaz su kvalitetnog i organiziranog rada u klubu pod vodstvom trenera Dražena Šalkovića i predsjednika kluba Šimuna Iličića. Nema sumnje da će i u ovoj godini športaši iz Popovače biti u samom vrhu hrvatskog kickboxing športa.
2604
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije