Autor: dh
Datum objave: 22.11.2020
Komentari:


Khabib se nema namjeru vraćati u oktogon: Te ljude zanima samo novac

Uvijek će biti glasina o mom povratku, jer Dana White ili netko drugi želi da se borim. Stalno je u igri velik novac i provlačenje kroz medije, pa sam siguran da će me to i dalje proganjati - kazao je Khabib

Neporaženi Khabib Nurmagomedov je još jednom poručio kako neće mijenjati svoju odluku. 


Dagestanski MMA borac je trijumfom protiv Justin Gaethje stigao do 29. pobjede u karijeri.


 Khabib je nakon borbe u kojoj je po treći put obranio UFC-ov naslov u lakoj kategoriji najavio kraj karijere. 


Prošlo je neko vrijeme i krenule su glasine da se vraća borbama, a UFC-ov šef Dana White je nekoliko puta ponovio kako vjeruje u Khabibov povratak.


- Khabib želi ispuniti očevu želju - 30-0! - ponavlja Dana White.


Sada se javio UFC-ov prvak i poručio kako čvrsto ostaje kod svoje odluke da u oktogon ne želi ući bez potpore oca koji je u srpnju preminuo od posljedica koronavirusa.


- Uvijek će biti glasina o mom povratku, jer Dana White ili netko drugi želi da se borim. Stalno je u igri velik novac i provlačenje kroz medije, pa sam siguran da će me to i dalje proganjati - kazao je Khabib i dodao:


- Upravo završite jednu borbu, a navijači se već vesele vašem sljedećem okršaju. Žele da emisija što duže traje, ali moja uloga je završila. Ne želim se više boriti.

Svima je poručio da je ispunio svoj cilj.

- To je samo beskrajna priča. Zašto bih se još trebao boriti? Za mene će pronaći još jednog kandidata koji ima sedam, osam pobjeda u nizu. Meni je bio cilj stići do vrha, uspio sam i ne vidim zašto bih nastavio. Moja misija je završila - istaknuo je  Khabib Nurmagomedov i zaključio:

- Naravno, u najboljim sam godinama i još uvijek mogu zaraditi tone novaca. Ali imao sam drugačiji cilj. A što se tiče novca, od sada ćemo ga zarađivati negdje drugdje.

143
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Khabib Nurmagomedov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije