Autor: mi
Datum objave: 01.09.2019


Khabib: Preda mnom još nije puno borbi

Khabib Nurmagomedov (27-0, 11-0 UFC) za sedam dana u Abu Dhabiju se bori u meču za ujedinjenje naslova s privremenim prvakom Dustinom Poirierom (25-5, 17-4 UFC).

To će mu biti druga obrana pojasa u lakoj kategoriji i prva borba od listopada prošle godine kada je submissionom u četvrtoj rundi pobijedio Conora McGregora. Poslije meča je suspendiran jer je iskočio iz kaveza i izazvao tučnjavu u publici.

30-godišnji Rus u najavi borbe s Poirierom izjavio je da ne planira odlazak u mirovinu uskoro, ali da se kraj karijere nazire.


„To je dobro pitanje. Ne još, ali ja više nisam mladi borac. Već sam obranio svoju titulu. Ovo mi je druga obrana. Naravno preda mnom još nije puno borbi zato jer se ne želim boriti kad budem imao 40. To nije moj plan. Vidjet ćemo.”

„Prije nego donesem odluku o tome razgovarat ću s ocem i trenerom Javierom Mendezom, sa svom svojom braćom, menadžment timom Dominance MMA-om i svim ljudima oko mene. Tu odluku ne mogu donijeti sam. Ali, sada sam fokusiran na natjecanje i imam toliko vatre u sebi.”

Foto: John Locher
308
Kategorije: MMA
Tagovi: Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije