Autor: mi
Datum objave: 06.02.2019


Khabib: Nevada je mjesto gdje dozvoljavaju drogu, prostituciju i kockanje. Neka oni porade na sebi

Sportska komisija Nevade suspendirala je Khabiba Nurmagomedova na 9 mjeseci i kaznila s čak pola miijuna dolara za izazivanje nereda na UFC-u 229.

NSAC je ponudio Rusu smanjenje suspenzije s 9 na 6 mjeseci ako bude sudjelovao u društvenim programima protiv nasilja.

UFC-ov prvak odbio je ponudu i kaže da bi država Nevada trebala poraditi na sebi.

"Komisija mi je rekla da sudjelujem u društvenim kampanjama. Država Nevada je mjesto gdje dozvoljavaju drogu, prostituciju i kockanje. Neka oni porade na sebi i svom ponašanju" izjavio je Nurmagomedov za ruske medije.

"Bilo je boraca koji se nisu borili po dvije godine i nisu im oduzeli pojas godinu i pol. Ja sam spreman boriti se. Oni su ti koji su mi to zabranili."

"Mislim da će organizirati borbu za privremenog prvaka između Tonyja Fergusona i Dustina Poiriera. Pobjednik će postati privremeni prvak, a onda ćemo se na kraju godine boriti za pravi pojas.

Rus je prošlog listopada u Las Vegasu pobijedio McGregora submissionom u četvrtoj rundi i obranio naslov u lakoj kategoriji.
Odmah nakon završetka borbe iskočio je iz kaveza i napao člana McGregorovog tima Dillona Danisa, a u neredima je sudjelovao i sam McGregor koji se potukao s članovima Khabibovog tima.

Prvak je izjavio da se ne namjerava boriti dok ne isteknu suspenzije članovima njegovog tima Abubakaru Nurmagomedovu i Zubairi Tukhugovu.

Khabibov menadžer Ali Abdelaziz izjavio je da se borac planira vratiti u studenom na UFC-ovoj priredbi u New Yorku.


Foto: John Locher


637
Kategorije: MMA
Tagovi: Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije