Autor: mi
Datum objave: 10.10.2018


Khabib: Molio sam se Bogu samo da ostanem sam u kavezu s tim klaunom

Khabib Nurmagomedov (27-0, 11 KO) na dočeku na stadionu po povratku u Rusiju govorio je prvi put od press konferencije poslije UFC-a 229.

30-godišnji Rus neck crankom u četvrtoj rundi protiv Conora McGregora prvi je put obranio naslov UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji. Odmah nakon prekida borbe preskočio je kavez, skočio prema McGregorovom timskom kolegi Dillonu Danisu i stvorio veliku gužvu.


Neporaženi Nurmagomedov nosi nadimak ‘Orao’ i u tom je stilu prokomentirao svoje postupke.


“Molio sam se Bogu samo za jednu stvar, da ostanem sam u kavezu s tim klaunom. Molio sam ga za to svakog dana. Molio sam se da ne bude ozljeda, da budemo na težini i povratimo snagu i napokon budemo zatvoreni u kavezu. Puno toga je izgovoreno izvan kaveza. Rekao sam da jednom kad se vrata oktogona zatvore više nisam odgovoran za svoja djela.”


“Prvo što sam mu htio pokazati je razlika između njegovog naroda i mog naroda. Mi znamo svoju povijest, naše pretke i ono kroz što je naš narod prolazio. Ništa nas ne može slomiti.”


“A što se tiče onoga što se odgađalo poslije, neki kažu da sam postupio krivo, neki kažu da sam postupio ispravno. Ne možete orla zatvoriti u kavez. To sam im i pokazao.”

Khabiba, kao i McGregora, čeka kazna Sportske komisije Nevade koja je za sada zadržala njegovu plaću od 2 milijuna dolara.

Foto: Esther Lin

1504
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije