Autor: mi
Datum objave: 13.03.2018


Khabib: McGregor više nije kralj UFC-a, sad je kralj burgera

Khabib Nurmagomedov 7. travnja u New Yorku borit će s Tonyjem Fergusonom za UFC-ov naslov u lakoj kategoriji.

Očekuje se da će organizacija do tada oduzeti titulu Conoru McGregoru koji ju nije nijednom branio od osvajanja pojasa protiv Eddieja Alvareza u studenom 2016.

Nurmagomedov nije odolio a da se ne našali s najnovijom reklamom irske zvijezde u kojoj promovira Burger King.


"Ne znam zašto se o tome uopće priča. Mnogi ljudi zovu ga kraljem, ali on nije poput kralja. On je sada Kralj burgera (Burger King). Sada je Burger King" izjavio je Dagestanac za Yahoo!Sports.

"Ima novca, ima dobar život, slavan je. Mislim da je za njega bolje da se drži podalje od dobrih boraca u lakoj kategoriji. I mene, jer kad sa mnom uđete u kavez nije kao da ulazite u kavez s Burger Kingom. Ovo je drugačije. Zato neka se drži podalje."


"Ima novca, već je UFC-ov prvak, prvak u dvije kategorije. Sve je dobro, ovo nije Burger King sport. Ovo je za prave borce."


"Mislim da se neće vratiti za pravu borbu. Mislim da želi lagane borbe poput one s Mayweatherom. Ne mora se vraćati i pripremati za pet rundi protiv jakog hrvača koji će ga srušiti i polomiti mu lice. Mora izgledati lijepo kako bi reklamirao nešto poput Burger Kinga. mora biti lijep."

"Zašto bi se vratio da mu netko unakazi lice? Drži se dalje od ovoga. Ovo je UFC, baby".262
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije