Autor: mi
Datum objave: 09.10.2018


Kavanagh: Protiv Khabiba smo trebali biti ofenzivniji

John Kavanagh gostovao je na Joe Rogan Experienceu.

Trener Conora McGregora prokomentirao je borbu s Khabibom Nurmagomedovim u kojoj je Rus slavio submissionom u četvrtoj rundi nakon vrlo uvjerljive izvedbe.

“Mislim da je treća runda obećavala. Volio bih da sam neke stvari napravio drugačije. Specifično, trebali smo biti ofenzivnije usmjereni. Mislim da smo defenzivno bili dobri, ali što se napadačkog dijela tiče, nismo bili na razini na kojoj smo inače. Čim je borba završila palo mi je napamet da sam u ovu borbu ušao da ne izgubim, a ne da pobijedim. McGregorovi udarci nisu bili čisti kao inače. Imao je prilika da ga udari, posebno u trećoj rundi, ali je samo… čini mi se da je u pitanju bila distanca… nešto nije bilo u redu.”


Prokomenitrao je i kaos koji je nastao nakon borbe.

“Nadam se da će Komisija biti blaga prema Nurmagomedovu. Ne samo zbog toga da možemo dobiti revanš, već zato što ga stvarno volim gledati u borbi. Mogu donekle shvatiti njegovu reakciju, ali ne mogu shvatiti reakciju njegovih timskih kolega. Za Khabiba ovo nije kraj svijeta.”


TMZ je objavio da je Dillon Danis nazvao Khabiba ‘jebenim muslimanskim štakorom’ što je izazvalo njegovu reakciju. Kavanagh kaže da nije ništa čuo.

“Danis zapravo ništa nije rekao. Stajao sam pokraj njega. Nisam vidio što je napravio, ali mogao sam ga čuti. Možda je stvar bila u nečemu drugom jer Dillon pravi nevolje na internetu. Ali, kao što sam rekao, za mene to što je Khabib napravio nije tako velika stvar. Stvarno nije.”


“Da je Khabib sam to napravio to ne bi bila velika stvar. Nije zapravo udario Dillona. Bilo je malo guranja i navlačenja, koga briga. Ali, da ljudi, trenirani borci golih šaka  napadaju nekoga tko je umoran, tko je imao nekoliko rundi borbe i primio neke udarce, za to moraju odgovarati. Od njih se mora napraviti primjer. To je kriminalno ponašanje. To je napad.”Foto: Esther Lin
1021
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije